← Naar de kennisbank
KennisbankAutomatiseringen

Zo haal je een toegewezen gebruiker weg

Met deze actie koppel je een collega vanzelf los van een contact. Handig als een collega zijn taak al heeft gedaan.

Stap voor stap

  1. Kies het juiste momentGebruik deze actie bijvoorbeeld nadat een collega een contact heeft gebeld of een sms heeft gestuurd.Schermafbeelding bij kies het juiste moment
  2. Voeg de actie toeKlik in je workflow op het plusje en kies de actie om de toegewezen gebruiker te verwijderen.Schermafbeelding bij voeg de actie toe
  3. Laat de workflow werkenKomt een contact bij deze stap, dan is hij niet meer aan die collega gekoppeld.Schermafbeelding bij laat de workflow werken

Kom je er niet uit? Neem contact op met ons team. Bijgewerkt op 27 okt 2026

Klaar met dit artikel? Lees verder