← Naar de kennisbank
KennisbankRapportages

Zo toon je alleen eigen gegevens op het dashboard

Laat teamleden op het Dashboard alleen zien wat aan hen is toegewezen. Zo blijft gevoelige informatie afgeschermd en houdt iedereen focus.

Stap voor stap

  1. Open de gebruikerGa naar Instellingen en open het teamoverzicht. Klik op het potloodje bij de gebruiker.Schermafbeelding bij open de gebruiker
  2. Ga naar rollen en rechtenOpen het tabblad met rollen en rechten. Kies bij zichtbaarheid van gegevens voor alleen toegewezen gegevens.Schermafbeelding bij ga naar rollen en rechten
  3. Sla je keuze opKlik op opslaan. Gaat een blok over gegevens van een collega, dan ziet deze gebruiker alleen een melding dat er rechten nodig zijn.Schermafbeelding bij sla je keuze op

Kom je er niet uit? Neem contact op met ons team. Bijgewerkt op 27 okt 2026

Klaar met dit artikel? Lees verder