← Naar de kennisbank
KennisbankKlanten & deals

Zo verwijder je meerdere contacten tegelijk

Soms wil je contacten opruimen, zoals spam of mensen die zich hebben afgemeld. Je verwijdert er één of meer tegelijk.

Stap voor stap

  1. Selecteer de contactenGa naar Contacten en vink de contacten aan die je wilt verwijderen. Klik daarna op het prullenbakje.Schermafbeelding bij selecteer de contacten
  2. Bevestig met DELETETyp DELETE in het vak om te bevestigen en klik op verwijderen. Het verwijderen wordt daarna op de achtergrond uitgevoerd.Schermafbeelding bij bevestig met delete
  3. Weet wat er verdwijntMet het contact verdwijnen ook gesprekken, notities, kansen, taken en afspraken. Lopende workflows voor dat contact stoppen ook.Schermafbeelding bij weet wat er verdwijnt

Tips

  • Per ongeluk verwijderd? Je zet een contact terug via de optie om contacten terug te zetten in Contacten.

Kom je er niet uit? Neem contact op met ons team. Bijgewerkt op 27 okt 2026

Klaar met dit artikel? Lees verder