← Naar de kennisbank
KennisbankSocial media

Zo verwijder je meerdere social posts tegelijk

Staat er een fout in een reeks geplande berichten, dan verwijder je ze in één keer. Dat kan voor berichten die nog niet online staan.

Stap voor stap

  1. Open de social plannerGa naar Marketing en open de social planner.
  2. Vink de berichten aanVink de berichten aan die weg moeten, of vink bovenaan alles aan. Je verwijdert maximaal 50 berichten tegelijk.
  3. Verwijder de selectieOpen het menu met acties en kies de geselecteerde berichten verwijderen.

Tips

  • Concepten en geplande, mislukte of te beoordelen berichten kun je verwijderen. Geplaatste berichten niet.
  • Je verwijdert de berichten alleen uit de planner, niet van je social media zelf.

Kom je er niet uit? Neem contact op met ons team. Bijgewerkt op 27 okt 2026

Klaar met dit artikel? Lees verder